Használati feltételek

A link beküldés feltételei:

  1. Csak befejezett igényes, sok tartalommal, játékkal ellátott weboldalakat fogadunk el. Ha webodlalad befejezettlen vagy nincs rajta legalább 50db játék akkor nem fogjuk elfogadni, mert nekünk fontosak a látogatók szempontjai is. 

  2. A viszont link kötelező, de megéri kitenni, hiszen több releváns oldalról fogsz backlinket kapni és egy kívül álló releváns oldalra kell adnod a viszont linket, így nincs oda-vissza linkelés ami mindkettőnknek jó. 

  3. Legalább 400 karakteres szöveget kell írnod aminek egyedinek kell lennie tehát ne másold sehonnan, mert ellenőrizzük és ha a szöveget máshol is megtaláljuk akkor töröljük az oldalt.

  4. Kép feltöltése nem kötelező, de érdemes feltölteni képet is a játékos weboldalhoz vagy a játékhoz.

  5. Mély linket is elfogadunk a megfelelő kategóriába beküldve, egy játékokról, de kategória oldalt ne küldj be kategóriába, mert azt nem fogadjuk el pl a valami.hu/oltoztetos-jatekok oldalt ne küld be az öltöztetős játékok kategóriába.

Miért érdemes beküldeni hozzánk játékos weboldalt?

  1. Mert egy teljesen releváns oldalról fogsz hivatkozásokat kapni és nem csak az adatlapodról hanem a kategória oldalakról is és a különböző toplistákból is az oldalon belül. 

  2. RSS csatornát is beküldhetsz az oldalra és ha szabványos akkor az oldalad adatlapján mindig megfog felenni az utolsó 5 játék így kapsz 5db mély linket is tőlünk.

  3. Ha szavaznak a látogatók és véleményt írnak az oldaláról akkor az oldala bekerül egy újabb toplistába ahonnan újabb linket fog kapni tőlünk.

  4. Az oldala adatlapján láthatja, hogy a saját weboldalát hányan like-olták és ha itt az oldalon is kap egy like-ot azt nem a mi oldalunk kapja hanem az ön által beküldött oldal.

 
Powered by Játékok katalógusa © 2007 - 2015    Generated in 0.021 Queries: 0    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei